Председница Скупштине Мреже жена у полицији

Упознајмо наше чланице, оне су лице Мреже жена у полицији.

Као одличан студент, дипломирала је психологију на Универзитету у Београду. Каријеру у Министарству унутрашњих послова започела је 2007. године, на пословима психолога у људским ресурсима. Пет година је радила као полицијски психолог у Специјалној антитерористичкој јединици.
Од 2017. године, начелник је Одељења за психолошку делатност у Сектору за људске ресурсе. Док је била у Дирекцији полиције, поклоњено јој је поверење и предводила је активности у оквиру другог циља на Пројекту имплементације родне агенде у Министарству, а у вези са антидискриминационом политиком и интерним механизмима. Заједно са члановима тима, наставља да учествује у активностима на ову и друге теме које су у вези са родним питањем. Чланица је Преговарачког тима Министарства. Има вишегодишње искуство у психотерапијској пракси.
Наглашава важност менталног здравља и едукатор је на различите теме из ове области. Верује у једнаке могућности и фер односе. Посвећена је развијању идеје женске снаге и повезаности. Колеге је виде као ентузијасту која је професионална, топла у контакту, истрајна и хумана. Удата је и мајка је десетогодишњег дечака.
За себе каже да је захвална за све прилике које јој је живот дао, као и за живот сам по себи.    
Она је Тања Јеремић Велимировић, председница Скупштине Мреже жена у полицији.